[et_pb_section admin_label=”Sekcja” fullwidth=”on” specialty=”off”][et_pb_fullwidth_image admin_label=”Obraz w pełnej szerokości” src=”http://wordpress2193383.home.pl/gobarto500-new/wp-content/uploads/2017/04/s__M1L6509-1.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_fullwidth_image][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]
Rolnik – nasz partner, czyli do kogo skierowany jest Program?
W Programie uczestniczyć będą rolnicy posiadający grunt, na którym możliwe jest wybudowanie budynku inwentarskiego na 2000 stanowisk tuczowych. Potencjalna lokalizacja musi być zgodna z przepisami prawa oraz zapisami lokalnymi związanymi z planem zagospodarowania przestrzennego, a także zasadami dobrego sąsiedztwa.Rolnicy powinni posiadać doświadczenie w produkcji trzody chlewnej, wykazywać się znajomością procesu tuczu, a przed rozpoczęciem współpracy uczestniczyć w zorganizowanym przez Gobarto szkoleniu. Rolnicy bez doświadczenia także mogą przystąpić do Programu, dzięki szkoleniom organizowanym w ramach Akademii Rolnika. Zdobędą tam specjalistyczną wiedzę, która pozwoli im na rozpoczęcie współpracy z Gobarto.Rolnik, który weźmie udział w programie musi być płatnikiem VAT lub stać się nim przed podpisaniem umowy
Preferowani będą rolnicy w wieku do 50 lat (z uwagi ograniczenia bankowe związane z 15-letnim okresem kredytowania).[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Obraz” src=”http://wordpress2193383.home.pl/gobarto500-new/wp-content/uploads/2017/04/0494.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”Sekcja” global_module=”147″ fullwidth=”off” specialty=”off” transparent_background=”off” background_color=”#f9f9f9″ allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row global_parent=”147″ admin_label=”Wiersz”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text global_parent=”147″ admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]
KONTAKT
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row global_parent=”147″ admin_label=”Wiersz” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” parallax_2=”off” parallax_method_2=”off” column_padding_mobile=”on”][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_text global_parent=”147″ admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]
gobarto500@gobarto.pl
ul. Kłobucka 25
02-699 Warszawa
Zakład Grąbkowo
73 63-930 Jutrosin[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text global_parent=”147″ admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]
Region: dolnośląskie, lubuskie
dr Paweł Spyrka
| Dyrektor ds. rozwoju trzody chlewnej | Tel. +48 695 297 599[/et_pb_text][et_pb_text global_parent=”147″ admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]
Region: śląskie, małopolskie, podkarpackie, świętokrzyskie, lubelskie
Piotr Karnas | Dyrektor ds. rozwoju trzody chlewnej region południowo-wschodni | Tel. +48 668 138 538[/et_pb_text][et_pb_text global_parent=”147″ admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]
Region: kujawsko-pomorskie, mazowieckie, południowa część warmińsko-mazurskiego
Mariusz Suchożebrski | Specjalista ds. rozwoju trzody chlewnej | Tel. +48 603 922 119[/et_pb_text][et_pb_text global_parent=”147″ admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]
Region: południowa część wielkopolskiego
Tomasz Klak | Specjalista ds. rozwoju trzody chlewnej | Tel. +48 691 365 444[/et_pb_text][et_pb_text global_parent=”147″ admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]
Region: łódzkie, wschodnia część wielkopolski, południowa część mazowieckiego
Krzysztof Marciniak | Specjalista ds. rozwoju trzody chlewnej | Tel. +48 664 704 071[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]